KAYSERİ / KOCASİNAN - Kocasinan Özel Eğitim Meslek Lisesi

Okulumuz kimya öğretmeni Ayten EKİCİ’nin

ablası vefat etmiştir. Merhumeye Allah’tan rahmet geride kalanlara sabır diliyoruz.

Mrt

Öğrencilerimizin spor faaliyetleri konusunda gelişimlerini desteklemek ve spora yönlendirmek için, okul müdürümüz H. Gül ÜSTÜNDAĞ, Rehber öğretmenimiz Özgün DOĞANGÜNEŞ ve öğrencilerimizle Kayseri Gençlik Spor il Müdürü Sayın Ali İhsan KABAKÇI’yı ziyaret ettik. Sayın müdürümüze ilgilerinden dolayı teşekkür ederiz.
iPhone’umdan gönderildi

Mrt

Şubat ve Mart ayında Doğan Öğrencilerimizin Doğum Günlerini Kutladık.Hepsine mutlu uzun ömürler diliyoruz.

Mrt

Erciyes Kayak Merkezine Gezi Düzenledik.Öğrencilerimiz karın tadını çıkararak güzel vakit geçirdi.

Mrt

Kocasinan İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Adnan GÖLLÜOĞLU Ankara’da gerçekleştirilen Türkiye geneli İşitme Engelliler Tekvando Şampiyonası’nda 46 kg’da birinci olan okulumuz 12. sınıf öğrencisi Merve TÜM’ü, tebrik ederek başarılar diledi. Kendilerine ilgilerinden dolayı teşekkür ederiz.

Şbt

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğünün yürütmüş olduğu, “Gençlik ve Güvenli Gelecek Projesi” kapsamında Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü personeli tarafından “Terör örgütleri eleman temin yöntemleri ve psikolojik hareketleri” konulu konferans verilmiştir. Konuyla ilgili hassasiyetlerinden ve gösterdikleri ilgiden dolayı kendilerine teşekkür ederiz.

Ock

Okulumuz 12. sınıf öğrencisi Merve Tüm Ankara’da gerçekleştirilen Türkiye geneli işitme engelliler tekvando müsabakalarında 41 kg’da Türkiye birincisi olmuştur. Öğrencimizi kutlar başarılarının devamını dileriz.

Ara

Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Ara

3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nü kutluyor, engelli kardeşlerimize aileleri ve sevdikleriyle birlikte sağlıklı,

mutlu ve huzurlu bir hayat diliyoruz.

Pandomim yapan öğrencimiz Halit’e ve emeği

geçen herkese teşekkür ediyoruz.

Kas

Okulumuz idareci öğretmen ve öğrencileri ile Mondihome ve Adana Demirspor maçını izledik.
Kayseri Gençlik Spor Müdürlüğü’ne teşekkür ederiz.

Kas

Gençlik Spor Bakanlığı tarafından yürütülen “Mutlu Çarşamba” projesi kapsamında Kayseri Gençlik Spor il Müdürlüğü tarafından, okulumuzda çeşitli spor etkinlikleri gerçekleştirildi. Dart, badminton, basketbol gibi pek çok branşta eğitim verildi. Etkinlikte emeği geçen Gençlik Spor il Müdürlüğü personeline teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuz bahçesinde aylık gerçekleştirdiğimiz pikniklerimiz öğrencilerimizi çok mutlu etmektedir.Başta okul idaremiz ve tüm emeği geçenlere teşekkür ederiz.