KAYSERİ / KOCASİNAN - Kocasinan Özel Eğitim Meslek Lisesi

Kas

Gençlik Spor Bakanlığı tarafından yürütülen “Mutlu Çarşamba” projesi kapsamında Kayseri Gençlik Spor il Müdürlüğü tarafından, okulumuzda çeşitli spor etkinlikleri gerçekleştirildi. Dart, badminton, basketbol gibi pek çok branşta eğitim verildi. Etkinlikte emeği geçen Gençlik Spor il Müdürlüğü personeline teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuz bahçesinde aylık gerçekleştirdiğimiz pikniklerimiz öğrencilerimizi çok mutlu etmektedir.Başta okul idaremiz ve tüm emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuz rehberlik servisi tarafından öğrencilerimize Sınır Koyma/ Kişisel sınırlar/ Mahremiyet konularında eğitim verilmiştir.

Okulumuz Rehber Öğretmeni Özgün Doğan Güneş’e teşekkür ederiz.

Ekm

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Veli Toplantısı 31 EKİM 2023 SALI günü Saat:11.00 da okulumuz yemekhanesinde yapıldı.Katılan velilerimize teşekkür ederiz.

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100.

Yıl kutlamaları kapsamında 29 Ekim Cumhuriyet bayramı Törenini gerçekleştirdik.

Etkinlikte emeği geçen idareci öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. yılı kapsamında okulumuz idareci öğretmen ve öğrencileri ile Kayseri milli mücadele müzesi ile Atatürk evine gezi düzenlendi. Etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Ekm

Ekim Ayında Doğan öğrencilerimizin doğum günleri kutlandı.Hepsine güzel ömürler diliyoruz.

Ekm

Okulumuz idareci öğretmen ve öğrenciler ile birlikte  Kayseri 6. Kitap Fuarına gezi düzenlendi. Etkinlik de emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Ekm

Camiler ve Din Görevliler ile  Mevlidi Neb-i Haftası Etkinliği kapsamında  Şirinevler Camisine gidildi. Etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen idareci ve öğretmenlere teşekkür ederiz.

Ekm

Mevlid_i Nebi etkinlikleri kapsamında, okulumuz öğrencileri ile Yeni Mahalle Şirinevler Camisine ziyarette bulunuldu. Cami bölümleri tanıtıldı.

Etkinliğimizi düzenleyen Okulumuz idarecileri, Din Kültürü Ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Mahmut Keleş, İnşaat Teknolojileri öğretmenimiz Ali ZADIKAN ve

Cami İmamına teşekkür ederiz.

OKULUMUZ ETWINNING

PROJESİ

ORTAĞI

Okulumuz Türkiye’de bulunan tüm Özel Eğitim Meslek

Lise’lerinin dahil olduğu “Sessizliğin Ortak Dili” adlı etwinning

projesine ortak olmuştur.Proje kapsamında Türk işaret Dili’nin

geliştirilmesi hedeflenmiştir.

May

Okulumuz öğrencileri Selahattin Akcan ve Recep Güvenmez, çizgi izleyen robot kategorisinde, okulumuz Bilişim Teknolojileri Öğretmenleri Hasan Hüseyin Dede ve Emin Izgın'ın rehberliğinde okulumuzu başarıyla temsil etmişlerdir.Kendilerini kutluyoruz.

Okulumuz Öğrencileri izleyici olarakta festivale katılmıştır.